2021-01-15 691 浏览
旺中胜在有一堆黄店可以拣,同埋有啲立食位,唔使买外卖去公园食🥲,而且食物质素比想像中好劲多😱,呢间手卷店就系其中之一,超~好~味,搞到我哋短期内都翻兜咗几次!🍣 #芝士吉列虾卷 $25吉列虾炸粉好簿,食落好脆口,最正都系佢面𠮶层火炙芝士再加咗少少沙律酱,味道超夹🤤🍣 #火炙芝士玉子烧 $15热辣辣嘅玉子烧好有蛋香味好滑🤤,入面仲有少少饭😳,再加埋好厚嘅一层火炙芝士系面真系超邪恶呀😍🤤,食完完全觉得唔够喉,强力推荐,太好食了👍🏻🍣 #三文鱼腩手卷 $25份量竟然有两片好肥好厚嘅三文鱼腩,食落好有油脂味,抵食👍🏻🍣 #油甘鱼手卷 $30同样地系两片油甘鱼,但油脂味就冇咁重同埋食落有小小筋,相比三文鱼腩手卷好食啲😳🍣 #火炙芝士三文鱼寿司 $9件佢嘅火炙芝士真系好出色,三文鱼仲要唔系薄切😳,好厚同好大块,都系强力推荐👍🏻

🍣 #芝士吉列虾卷 $25

🍣 #火炙芝士玉子烧 $15

🍣 #三文鱼腩手卷 $25
份量竟然有两片好肥好厚嘅三文鱼腩,食落好有油脂味,抵食👍🏻

🍣 #油甘鱼手卷 $30

🍣 #火炙芝士三文鱼寿司 $9件