2019-07-05 67 浏览
应该系我食过目前为止最高质既放题,虽然价位唔算低,但食物真心高质,而且环境亦好舒适,唔怕同人迫。仲有位可以睇到师傅预备食物,好有日本风味。Sashimi - 三文鱼﹑拖罗﹑油甘鱼﹑甜虾摆盘一来已经羸左,又有花又有树,D海鲜食到系新鲜加厚切,肉质绝对唔会梅果D,好重油脂,食落系享受架芝士烧带子一上碟已经闻到好香芝士味,带子超厚肉,食落好满足,已encore鹅肝多士必叫! 鹅肝充满油脂,食落去完全系飞上天,又唔会太㶶,总之真系好好味,同样已encore烧汁一口牛有惊喜! 出面D放题烧物都系hea hea的,烧到D肉又老又冇味,但呢个一口牛食落竟然系爆肉汁同埋好嫩,又一已encore香芋+榴梿波波,芝士年糕 次次食放题饱极都要叫,榴梿同香芋香浓而不腻,好味啊!芝士年糕亦好香脆~
仲有位可以睇到师傅预备食物,好有日本风味。

Sashimi - 三文鱼﹑拖罗﹑油甘鱼﹑甜虾

芝士烧带子

鹅肝多士

烧汁一口牛

香芋+榴梿波波,芝士年糕
次次食放题饱极都要叫,榴梿同香芋香浓
而不腻,好味啊!芝士年糕亦好香脆~