珍宝火山排骨 ($238) 🌋🐷推介🌟首先一上枱已经劲吸睛,跟著一食我就爱上呢个火山排骨,因为之前我都未食过,一直都想试!想讲啲排骨煮到劲淋!仲要非常嫩滑!啲软骨都煮到淋,配埋排骨肉一齐食口感丰富!食落泰式香料味道好出,酸酸地,除左香料之外,仲有蒜粒同芫茜劲香,份量好多,有成至少5大旧加一啲碎肉块,好扺食,两个人真系食唔晒,旧旧排骨都好大旧🤤最后打包听日再食过😍泰式炒金边粉 ($148) 🇹🇭🦐金边粉比一层薄薄而且有花纹嘅蛋皮包住,好特别✨揭开入面包左满满嘅虾同金边粉!然后呢个金边粉食落令我有惊喜,因为入面加左虾米同菜脯,两种食材嘅咸味岩岩好中香左酸酸地嘅金边粉,旁边仲有唔同食材配埋一齐食有唔同感觉,例如有芽菜、葱、辣椒碎、炸蒜等等,中意嘅就捞埋一齐食~泰色炒通菜 ($88) 🇹🇭🥬份量适中,有得拣辣度,今次就拣左唔辣,炒得唔会好老,岩岩好,配埋面头嘅炸蒜食,更加香~
珍宝火山排骨 ($238) 🌋🐷

泰式炒金边粉 ($148) 🇹🇭🦐