2022-05-11
朋友推介下得知呢间餐厅,果然好有人气👍🏻一上到楼已经见到坐满哂人,我地都要等咗一阵位先可以入座😝😝 佢地啲menu仲成本字典咁厚,唔同类型嘅日本菜式都有,样样都好吸引呀🤤🤤🥢加州卷 $32色彩缤纷咁好吸精🥰寿司上面布满咗蟹子🤤🤤入面就有青瓜、牛油果、蛋黄酱,size啱啱好可以一啖放哂入口,食哂咗多种味道呀😚🥢牛肉野菜寿喜烧 $88呢到嘅锅身都好出名🤩基本上就咁望都见到每枱都会叫一大个share食,唔洗担心冇配乌冬同白饭会唔饱,因为佢最底有大量嘅粉丝😋而且佢牛肉🥩同蔬菜🥬嘅数量都唔少,食完真系增加咗唔少饱肚感🤩🥢日本芝士年糕 $38呢款芝士年糕我觉得系我食过最好食嘅年糕之一👍🏻👍🏻年糕好烟韧软熟,外层仲系好香脆😋一咬仲吱哂啲汁出黎👅超yummy👍🏻😋🥢一口炸豆腐 $48豆腐炸到金黄色咁,食落口真系好香脆🥺外皮仲系脆卜卜,入里嘅豆腐仲系入口即化☺️真系嫩滑无比🥰😝
🥢加州卷 $32
🥢牛肉野菜寿喜烧 $88