●「海鲜天丼」($55)●系旺角误打误撞咗间超正小店!!行过见到午市再平十蚊,即刻狗冲😍~叫左最受欢迎嘅海鲜天丼,有齐好多款炸物- 流心蛋,菜心苗,茄子,蟹棒,鱿鱼,莲藕,虾即叫即整,热辣辣!仲要好快就上菜,仲附上一碗面豉汤 超抵食😍😎😎😆整体嚟讲每样都炸得唔错, 虽然无正宗日式天妇罗店咁干身,但已经无好多普通日式食店咁油腻😊😊仲要5,60咋㖞~~仲挑剔啲咩😋个员工/老板嘅服务态度冇得顶~~见到我食晒啲𩠌仲主动帮我加啲饭素,令到个饭有味啲,太细心了吧😆诚意十足,快啲支持!!-🍝●「海鲜丼乌冬」($55)●炸物一样好食 不过白饭有饭素xd 乌冬嘅汤加咗木鱼干所以超级鲜甜好味~~``💭💭💭好味(8.5/⑩)抵食 (9.5/⑩)💭💭💭
●「海鲜天丼」($55)●

🍝●「海鲜丼乌冬」($55)●
💭💭💭
好味(8.5/⑩)
抵食 (9.5/⑩)
💭💭💭