2019-08-26 54 浏览
●海南鸡饭($55)●呢间正呀喂!!!快啲BOOKMARK!!! 性价比超级高嘅泰菜😍😍👍👍只需要50蚊就可以食到大大碟嘅海南鸡饭 送埋餐饮+例汤!!!鸡饭做到粒粒分明 充满油香 暂时系我喺香港食过咁多海南鸡饭鸡油味最香嘅~但香得嚟完全唔会油腻 好抵赞!!!🐷🐷🐷●泰式猪颈肉拼盘($78)●呢个又系另外一个必试嘅item!!!!拼盘有猪颈肉 春卷 咖哩角 虾饼 全部分量劲多!!!都只不过系78蚊!!仲要全部都系即叫即炸 食落去仲系热辣辣 脆卜卜😍😍真系感动到流泪😭😭●泰式红豆冰/ 泰式珍多冰($6)●午餐时段只要加六蚊就可以试泰式特饮👍两杯椰子味都好浓郁 椰子控一定会好钟意😆😝😝●泰式生菜包($55)●生菜包嘅猪肉食得出有镬气 用咗好劲火候嚟炒 配埋生菜完全唔会觉得漏 只系好香😆🐷🐷🐷●木瓜沙律($45)●呢个系我最钟意食嘅~~甜酸酱调配得啱啱好 食完啲热辣辣既炸嘢之后 再食块啖凉爽既木瓜沙律好舒服~~😆😍🐷🐷🐷●猪手捞面($60)●猪手份量好多💕满足晒猪手控!肥瘦比例亦都啱啱好 有满满嘅骨胶原之余仲有好多肉 猪手控表示很可以😚😚佢啲卤水汁都调配得好好 加上面底系用泰国嘅金边粉 完全塑

●海南鸡饭($55)●

●泰式猪颈肉拼盘($78)●

●泰式红豆冰/ 泰式珍多冰($6)●

●泰式生菜包($55)●

●木瓜沙律($45)●

●猪手捞面($60)●

猪手份量好多💕满足晒猪手控!肥瘦比例亦都啱啱好 有满满嘅骨胶原之余仲有好多肉 猪手控表示很可以😚😚佢啲卤水汁都调配得好好 加上面底系用泰国嘅金边粉 完全塑造到泰式风味😍😍 我决定咗以后挂住泰国嘢食就会返黎呢度噜!!!😆😆💞💞💕💕💕大件夹抵食CP高到癫!!
2019-08-14
等候时间
10 分钟 (堂食)