2022-11-12
之前食过大角嘴分店,已经对佢念念不忘,估唔到佢系荃湾开左分店,就系荃湾广场地库,非常方便,餐厅门面用左紫色装饰,感觉好柔和,而且餐厅采用QR CODE下单,非常方便。烟三文鱼凯撒沙律沙律菜非常新鲜,铺满沙律酱汁,配埋面包粒同埋烟肉碎好香口,烟三文鱼鱼油够丰富。滋味小食拼盘小食拼盘有鸡翼、炸蚝、炸鱼手指同埋芝士薯条,炸物好出色,粉浆够薄,炸蚝非常鲜甜,唔会干身,炸鱼手指肉质嫩滑,惹味。熔岩芝士和牛汉堡见到隔离台叫左个熔岩芝士和牛汉堡好吸引,于是我地又叫左一个,芝士会放系汉堡上面,店员系上台后会拎开个框框,等芝士流落去个汉堡到,呢个一定要衬热食,衬芝士未冻之前,芝士酱加汉堡真系绝配,和牛香浓。提拉米苏最后仲叫左甜品,提拉米苏唔会太甜,有香浓咖啡味。
烟三文鱼凯撒沙律
滋味小食拼盘
熔岩芝士和牛汉堡
提拉米苏
最后仲叫左甜品,提拉米苏唔会太甜,有香浓咖啡味。