2024-07-15
同朋友庆祝生日,特登拣左呢间有齐甜品主菜小食既cafe💙上次尼过剩食pancake,甘岩见到隔离台d主菜都好吸引,今日终于可以try埋其他~日本刺身带子片 $108首先叫左个开胃前菜,都真系吾多cafe有刺身食,天气热辣辣见到呢个即刻心心眼即刻order左!上到台原来份量都多,大大粒有六件。带子清甜弹牙,食吾到雪味,加上面有黑松露酱配带子一齐食真系似系hotel食紧3 course甘韩式泡菜卡邦尼意大利粉配温泉蛋 $118打卡好睇~吉穿左温泉蛋之后捞捞捞,将蛋汁融入泡菜汁,呢个组合几fresh吾怪,意粉煮得岩岩好al dente! 好creamy d意粉吸晒d汁,少少辣又酸酸地好开胃,食食下原来有少少猪肉碎片系入面,几推荐呢个!伯爵茶珍珠梳乎厘班戟 $118已经系第二次回访了,真系我食过既pancake入面排头三!份量虽然好大,成个有我两只手掌甘大,仲食落去系好松软似食紧绵绵既空气感,好soft吾会好济!我系超中意茶味既所有野,呢个伯爵茶味真系好出🥹🥹🥹加埋海量珍珠同oreo碎,好癫啊呢个组合!珍珠好弹牙,同奶茶店果d有得挥!劲劲劲推又keep到水准!咸柠柚子蜜沙冰 $45就系咸柠7既
日本刺身带子片 $108
伯爵茶珍珠梳乎厘班戟 $118
咸柠柚子蜜沙冰 $45
就系咸柠7既味,咸味同酸味都balance到,讲真真系好大杯!一个女仔都未必饮得晒,下次想试下奶盖茶✨见到隔离台既kiri奶盖超厚好吸引