😋超鲜甜椰子鸡火锅 | 清新鲜味💃🏻💃🏻💃🏻两三个姊妹, 最啱打边炉, 慢慢食、慢慢倾!🍁秋风起, 梗系食个滋润椰子鸡煲啦🥥🥥2个原只椰青、2个原只椰王, 仲有椰子片同马蒂,加半只鸡🐥🤤🤤非常欣赏个鸡锅, 原来大滚之后闩火焗佢5分钟, 系刚刚好食得! 又滑又嫩🤓🤓而且鸡骨唔会血淋淋, 我绝对怀疑餐厅系用新鲜鸡😋😋😍😍哗…超清甜椰青水, 姊妹们都饮到停唔到, 浸完鸡仲带住鸡既香气,浸出黎既鸡 👍👍鸡肉味道清甜 、鸡肉入弹牙👍🏻🥥椰子水都被我地饮到见晒底😆😆之后加咗清汤打边炉🤓火锅真系必食牛肉,但唔食牛既朋友都有豚肉可以选择!😋美国安格斯板眼 - 肉肉鲜嫩, 牛味香浓 , 我今次滚30秒刚好~ 哈哈…😋日本大元贝 – 大大粒、鲜甜、无腥味, 带子裙边Q弹😆 😋脆肉鲩骨腩 – 上枱前以为系鱼片, 点知黎到大大件,、劲爽脆,、连皮都爽㗎🤤由于切到咁大件, 鱼骨都算大, 都易拣出黎, 食既时候都系要小心, 同埋唔好讲🤓哇哈哈哈🤣🤣🤣…!!!😋手打四宝丸 – 我简直可以叫佢四宝滑, 因为唔系落好多粉去打,每个食材嘅肉质好鲜明👍⭐️我最爱墨鱼滑 - 🐙有墨鱼粒 弹弹牙, 好好食, 口感一流⭐️牛肉丸-
😋超鲜甜椰子鸡火锅 | 清新鲜味

💃🏻💃🏻💃🏻两三个姊妹, 最啱打边炉, 慢慢食、慢慢倾!
🍁秋风起, 梗系食个滋润椰子鸡煲

🥥椰子水都被我地饮到见晒底😆😆之后加咗清汤打边炉
🤓火锅真系必食牛肉,但唔食牛既朋友都有豚肉可以选择!

😋日本大元贝 – 大大粒、鲜甜、无腥味, 带子裙边Q弹😆

⭐️牛肉丸- 🐮有点似牛肉饼 成个口充满住牛味
⭐️鲮鱼滑 - 🐟有鱼味, 无腥味, 有咬口, 唔错
⭐虾滑丸 - 🦐系食到一粒粒虾肉😋😋

😋即炸紫菜响铃 – 😍哗..脆口嘢我好钟意, 即炸、够脆、松化,点汤同点汁都一样好啱味…钟意椰子汤, 记得留返少少黎点个响铃呀! 包住紫菜, 又多咗层次
😋手包鲜虾云吞
皮薄馅靓 , 仲有粒大虾肉系入面
,吸晒汤,更显鲜甜

😋个餐仲有跟咗赞岐乌冬、皇帝菜,
呢个二人餐简直系足够喂饱晒我地3个人,真抵食!
(是关当日我地几姊妹都食咗下午茶, 并非太肚饿)😆😆
🫶🏼🫶🏼餐厅仲好可爱..有打卡用既小道具, 可以俾客人借黎影相

仲有提供自助调味料吧, 俾客人混酱! 各款酱料, 任君合选择👍👍👍

😋💰套餐 $656加埋茶介每位 $18 ,
💰埋单 $781/3人