本身想试下九宫格🤣但最尾都系要咗鸳鸯锅😍麻辣(小辣)同山珍杂菌锅💕其实小辣都够晒辣🤤又唔会辣到呛喉🔥劲正🥳🥳而且杂菌汤底又可以当汤饮,足足饮咗几碗😹好入味🤓------------------------------要咗极尚牛肉拼盘盛$398💕有霜降牛肉粒、澳洲和牛小排同美国雪花肥牛😆啲肉质真系好靓,真系渌10几秒就食得,老咗就晒晒🙈仲有鲜鹅肠😚$138份量都好多,劲爽口😍------------------------------而且个火锅有个细格仔,唔会怕游走,好细心🥰🥰仲叫咗珊瑚蚌$148,又好新鲜,渌完都唔会点缩水🤩不过蛏子都唔平,$78/1,叫咗2只试下$156🙈无沙系好值得赞😹我觉得特选丸拼盘$128系最抵食,有4款丸,每款4粒,川辣牛丸、牛骨浓汁牛丸、墨鱼丸同芝士流心丸🤓同出面现盛买嘅唔同,牛丸系几弹牙😎------------------------------一路食一路饮紧成Jar竹蔗茅根$78,有一公升,都饮到好多杯😏而且好解辣,透心凉😍平心而论,价钱唔算好平,不过质素真系好好,一定会再嚟😝
麻辣(小辣)同山珍杂菌锅

极尚牛肉拼盘盛
鲜鹅肠

珊瑚蚌&蛏子
特选丸拼盘

平心而论,价钱唔算好平,不过质素真系好好,一定会再嚟😝
麻辣(小辣)同山珍杂菌锅
极尚牛肉拼盘盛
鲜鹅肠
珊瑚蚌&蛏子
特选丸拼盘
  • 极尙牛肉拼盘盛(小)
  • 珊瑚蚌