2021-07-21
🤍煮你只蚬∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ◽️花椒麻辣 5/10(HKD 43 + HKD 5 粉丝)小妹我劲中意食麻辣粉丝,听讲葵芳新开左间好好味嘅麻辣粉丝,就梗系要试下啦!咁佢有五个味拣嘅,包括系:原味爆蒜、花椒麻辣、香浓芫荽、啖啖蕃茄同白酒牛油,但系43蚊只包个汤底、少少粉丝金菇同7-8只蚬,平均5蚊一只蚬,咁唔想得果几只蚬就要另加5蚊粉丝,咁勉强都叫有啲野食下嘅☹️!性价比尼讲,我觉得劲唔抵!其他铺头卖一样嘅食物正好多!(如:元朗花甲粉劲多配菜又大兜、18楼鸡煲任加粉丝)咁食落其实都冇咩特别,就系又麻又辣,但麻嘅程度有令我嘴唇麻痺左,都ok嘅!蚬都叫新鲜,但绝对唔大只。粉丝正常味,但系份量唔多!总括尼讲,我食过一次就够,绝对唔会encore😂!不推荐!∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ 💭评分味道 5/10∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ 📍地点煮你只蚬 (📌葵芳)葵芳葵富路7号葵涌广场地下A73-1号舖∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
🤍煮你只蚬
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
总括尼讲,我食过一次就够,绝对唔会encore😂!不推荐!
💭评分
味道 5/10
📍地点
煮你只蚬 (📌葵芳)
葵芳葵富路7号葵涌广场地下A73-1号舖