2021-07-21 132 浏览
​🤍煮你只蚬​​∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ​​◽️花椒麻辣 5/10(HKD 43 + HKD 5 粉丝)​​小妹我劲中意食麻辣粉丝,听讲葵芳新开左间好好味嘅麻辣粉丝,就梗系要试下啦!咁佢有五个味拣嘅,包括系:原味爆蒜、花椒麻辣、香浓芫荽、啖啖蕃茄同白酒牛油,但系43蚊只包个汤底、少少粉丝金菇同7-8只蚬,平均5蚊一只蚬,咁唔想得果几只蚬就要另加5蚊粉丝,咁勉强都叫有啲野食下嘅☹️!性价比尼讲,我觉得劲唔抵!其他铺头卖一样嘅食物正好多!(如:元朗花甲粉劲多配菜又大兜、18楼鸡煲任加粉丝)​​咁食落其实都冇咩特别,就系又麻又辣,但麻嘅程度有令我嘴唇麻痺左,都ok嘅!蚬都叫新鲜,但绝对唔大只。粉丝正常味,但系份量唔多!​​总括尼讲,我食过一次就够,绝对唔会encore😂!不推荐!​​∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ​​💭评分​​味道 5/10​​∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ​​📍地点​​煮你只蚬 (📌葵芳)​葵芳葵富路7号葵涌广场地下A73-1号舖​​∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ​​

🤍煮你只蚬​

💭评分​