(非会员)
2008-03-16 7 浏览
果日我同老公睇完医生, 见佢全港九都开左咁多分店就去试一试, 点知....好失望!地方好细, D枱櫈好迫, 我地两个人叫左一个海南鸡餐$38, 一个绿咖哩鸡餐$36, 份量少, 卖相差, 食物唔新鲜, 味道同正宗既差成条街, 完全系受骗!海南鸡饭得4"片"好薄既鸡, 根本冇肉, 只得鸡皮同鸡骨, 油饭又硬兼有香味, 碗汤成碗味精, 食完都唔知食左乜! 绿咖哩亦完全唔掂, 同我之前食过既绿咖哩差天共地, 一D咖哩香味都冇, 完全冇香辣味, 其求整D青绿色既汁就话系绿咖哩, 食左两啖已经唔想食.我地叫左一杯冻奶茶, 一杯冻咖啡, 好难饮, 总之食完之后觉得完全唔值呢种价钱! 大X乐同大X活D海南鸡饭都好食过佢多多声! 我同老公都觉得唔会再有下次, 齐齐罢食"泰国人海南鸡"!