2023-06-01
📍慵懒生物九龙城太子道西379号家欢楼地下J舖椒丝腐乳卡邦尼 2.1 $95羽衣甘蓝苹果沙律 $78大尖岭(泡茶) +$28Flat White +$26新年🐰🎊同女朋友去到九龙城睇戏,睇完就去附近既cafe食个lunch chill下🥰难得呢间初三都有开,第一时间就冲过去😆好彩今日都唔算多人,等5分钟就有位啦😁今日天气好好,坐系outdoor好舒服🥰呢间cafe系pet friendly架~见到好多客人都带🐶🐶黎帮衬😍椒丝腐乳卡邦尼都几香🤤女朋友话食到腐乳味,但我自己就唔系好觉🤣可能比卡邦尼掩盖左腐乳既味。而沙律就正常发挥😆呢间Cafe既咖啡都唔错👍👍而最正既系呢间Cafe可以任你坐几耐都唔会赶你🤣我同女朋友扮文青带左本书黎睇,都坐左两三粒钟🧑🏫👩🏻🏫我地帮衬既时候正值农历新年,Cafe仲用projector播周星驰既电影🤣🤣#bunnytummy_九龙#bunnytummy_九龙城#bunnytummy_Cafe#lazycreatures.hk#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去处 #拍拖好去处
九龙城太子道西379号家欢楼地下J舖
椒丝腐乳卡邦尼 2.1 $95