4天前 0 浏览
行完启德新商场sogo打卡 顺便喺附近行吓发现一间好多异国情调嘅西餐厅 - La Mensa Grill & Bar 餐厅空间好阔落 灯光昏暗 好有气氛 属于半开放式西餐厅 非常啱一班朋友聚埋饮嘢 享受Happy hour~🔹我哋嗌咗PARMA HAM PIZZA🍕见到写住自制PIZZA 果然有惊喜🤤Pizza底薄 热辣辣 边缘金黄色且脆 烟韧好食 帕马火腿份量好足 热辣辣嘅芝士同帕马火腿mix得啱啱好 整体口感层次分明 同frd食晒个披萨已经有8成饱啦🙈🔹鸡肉牛油果汉堡🍔份量都好大 一摆上台就睇到劲大块嘅鸡扒 鸡肉嫩滑 加埋营养丰富嘅牛油果 酸黄瓜 搭配撒上孜然粉嘅薯条 薯条系新鲜炸嘅 仲系好热 想要蛋白质和健康脂肪嘅你可以食吓呢款汉堡包 美味又健康😊🔸饮品方面都好多选择 边食嘢边望住公园 感觉好舒服 食完仲可以喺附近散吓步 下次会再过嚟 收工约埋同事饮🍸🍹chill chill
行完启德新商场sogo打卡 顺便喺附近行吓

🔹我哋嗌咗PARMA HAM PIZZA🍕