2021-01-27 377 浏览
🍴Happy Tummy HKD 99有猪肉肠 烟肉 小蕃茄 炒蘑菇 炒蛋 焗豆 田园沙律成个餐好丰富🤯个餐有得拣配窝夫或者多士 两个都会配埋自家制果酱🤤呢个餐最啱同朋友share 因为自己一个食一定食唔晒😂个人最欣赏个猪肉肠同烟肉 因为真系煎得刚刚好🤪猪肉肠食落口D油爆晒出来 烟肉就煎到脆卜卜 完全发挥到愈唔健康嘅食物就愈好食嘅精粹🙈🍴烟三文鱼碎蛋牛油果窝夫 HKD 88卖相好靓靓🥳烟三文鱼卷成朵花咁 中间包住牛油果沙律 上边仲有几块青苹果🤪烟三文鱼同牛油果都系食落会觉得比较油嘅食物 相反青苹果清爽酸甜 做到一个好好嘅调和作用 配搭得very good🧐窝夫就中规中矩 外脆内软都做到嘅 但系就冇好香味道🙈🍴薄烧牛肉香蒜辣椒意粉 HKD 88份量ok share食就一人食到少少🤣烧牛肉得两三片系面 仲要都唔系好大块😂意粉用左扁意粉 食落口感会再条条分明 有咬口D🥳味道就唔觉太辣 蒜味都唔系太出 反而觉得有D太油😣🍴浓香烟肉蘑菇忌廉意粉 HKD 88就系卡邦尼意粉 烟肉同蘑菇嘅份量都几多 每一啖都会食到🥳意粉汁做得好creamy 食落又唔会觉得太腻🙈💡大多热饮都有QQ柴犬拉花 店主仲送
🍴Happy Tummy HKD 99

🍴烟三文鱼碎蛋牛油果窝夫 HKD 88

🍴薄烧牛肉香蒜辣椒意粉 HKD 88

🍴浓香烟肉蘑菇忌廉意粉 HKD 88

💡大多热饮都有QQ柴犬拉花 店主仲送左粒自家制鸟结糖来配咖啡😍食落去系甜甜嘅芒果味 配咖啡一流🥳