2016-04-18 663 浏览
同事话寻日搭的士司机介绍呢头有间饺子店好好食,于是就成棚人系office 行15min 过黎食喇!!黎到见到门口贴左d 名人都有黎食,有d 杂志访问咁,冇记错好似有蔡澜分。同同事嗌左一分羊肉饺子(10粒),同韮菜饺担担面share, 加埋98蚊都算系咁luu, 而家百物腾贵,佢d 饺子其实粒粒都好大粒好足料,食落其实都抵。讲下d 饺,韮菜饺系蒸饺,d 皮厚到适中,一d 都唔厚,d馅好juicy, 好丰富,系我食既数一数二好食既饺😍京葱羊肉煎饺亦都一样,皮脆馅令,入面有d 辣汁,好野味,配埋佢d 酱料,又系好好味😝担担面就冇咩surprise, 但都系正常水准, 都唔错架~整体而言,佢既饺子选择够多,而且口味特别,eg 羊肉饺真系冇食过,所以对于我黎讲绝对系多左个返工lunch 好选择😝

韮菜饺
京葱羊肉煎饺