2024-12-06 45 浏览
几年前去食过一次,印象都几好,芝士薄饼同咖喱羊肉都几足料咖喱味好浓郁👍🏻但系事隔几年之后,行过又再去试吓,地方污糟就一定㗎啦🙈今次都系一样叫芝士薄饼,今次冇叫咖喱羊肉,叫咗碗净咖喱加羊肉卡巴卷😃 芝士薄饼第一个到,以前食都会拉芝士,今次一食,拉唔到芝士之余,搣晒成块薄饼都冇一丝芝士😱即刻问吓老板系咪比错咗我? 佢话唔系,系芝士薄饼。我话但系里面冇芝士。佢话有不过少啲啫。我话唔系少啲㖞,系直头冇,然后逐件薄饼打开俾佢睇,跟住佢就话再做过俾我。今次都系冇拉丝芝士,里面有好少芝士味,但系完全睇唔到有芝士。可能物价高咗,自然就少啲,都唔紧要,照食啦。点知嚟到个咖喱成层都系油,隔咗油之后用薄饼点落去食,点极都冇咖喱汁挂喺块薄饼度,再加一根试吓个咖喱汁原来系水沟出嚟嘅😭😭😭以为羊肉卡包卷好啲,点知啲羊肉又韧又嚡冇羊肉味,仲要啲羊肉里面仲有啲冻添😭超级严重极度失望😭😭😭咁就食咗$110。。。。。真系冇下次😟

芝士薄饼
芝士薄饼