2023-11-26
小妹系大围食过呢间餐厅觉得都唔错,点知系旺角见到呢间餐厅即时再食回味吓🤭 因为呢间餐厅🍴好有正宗🇻🇳 风味🫢餐厅墙身嘅画亦丰有越南特色😍相当不错😎生熟牛肉汤汤檬一上枱觉得几大碗😋亦有好多配料,如芽菜、洋葱、粒型辣椒仔及半个青柠,而生牛肉方面有几片,亦有几片熟牛肉,食落几嫩口 🍽️味道新鲜,整体来讲算不错🤤越式猪颈肉呢款越式猪颈肉烧得好焦香,食落口已经感觉到好惹味,又嫩口,仲有酸辣酱汁,提升猪颈肉味道👅越式三宝饭3宝饭有2只鸡翼,猪扒及2片扎肉,猪扒薄切,质感不算,扎肉味道正常,少少葱油提升香口味道,唯饭🍚相对较硬,如果饭可以淋少少会较好🙈椰汁红豆冰呢款椰汁红豆甜度适中,椰香味浓,红豆又多又软淋,且冰凉香口,正😄😼热龙眼冰味道香甜,且超级足料😍有大量杞子及龙眼肉,完全估唔到…呢间越式餐厅环境舒适,重点份量满足及价钱合宜,绝对值得一试😆
生熟牛肉汤汤檬
越式猪颈肉
越式三宝饭
椰汁红豆冰
热龙眼冰
味道香甜,且超级足料😍有大量杞子及龙眼肉,完全估唔到…