2018-03-30 131 浏览
琴日去左间越南菜,去到先发现转左型,西式同越菜都有转型前既menu丰富好多,依家乜都无晒…如果你系睇左openrice而黎咁一定会失望!侍应系我地落完order先问要唔要加钱转餐,其实你可以早少少问啰香茅猪扒汤粉$48,蕃茄汤底配金边粉,本来想要檬粉但佢话今日无,蕃茄汤几特别呀不过个汤做得唔好,蕃茄味不浓,猪扒还可以,都几入味越式春卷$28,上枱时无俾酱我地以为无,食剩一旧先黎问要唔要酱?????????系咪玩野呀一上菜就应该俾埋啦食到得返一旧我话要都唔好意思啦,春卷本身都好味既炸得够脆芝士白汁烟三文鱼意粉$58,估唔到西式先系最好味!白汁做得好好,烟三文鱼又正!如果再黎依度食一定系为左食意粉!老实说其实好抵食,大部分都唔过$50
琴日去左间越南菜,去到先发现转左型,西式同越菜都有

老实说其实好抵食,大部分都唔过$50
2018-03-29