2019-11-16 166 浏览
今日放工同朋友系炮台山附近揾食,见到呢间啲menu 装修都好似唔错,就决定左食佢!入到去装修都几靓,企理又光猛。Waiter 都好快畀水同menu 我地睇。我地叫左最出名嘅马六无骨海南鸡饭、马拉盏通菜同千丝虾卷两份share,野饮方面叫左青柠梳打。上菜好快手,嗌左唔够十分钟,啲野食就上齐晒。最惊喜嘅系个无骨海南鸡饭,用一个托盘装起晒啲野,有油饭有冬瓜汤同一般海南鸡饭嘅酱料,海南鸡好嫩好滑,份量都唔少。冬瓜汤都唔系好似出面咁好大阵味精味,对于钟意饮汤嘅我黎讲好正!马拉盏通菜够味又唔会煮到老晒,份量够晒我地两个人食。千丝虾卷大大条,炸得好脆,又唔会好油!好味!整体黎讲,份量都几大份,又几好食,性价比都几高!够晒我地两个人食!有机会会再去食!