2023-01-07 148 浏览
只能用来打卡的餐厅,食物价钱高但食物质素差🥲一入到嚟餐厅就知道老板对装修方面很有要求,本身有去过佢哋先开嘅一间卖古董店舖,知道老板开咗间餐厅就急不及待去试首先,装修方面真系好靓,很有复古味道,但因为佢哋本身有一间古董店,所以都有啲期待会有多啲古董睇吓摆盘方面,佢哋有两套刀叉,但系一模一样嘅刀叉,食过西餐都知道,有分前菜及主菜刀叉,前菜刀叉系比主菜刀叉细,所以见到都有啲失望。一开始有一个很大的碟在前面,用完只碟食面包之后,上菜嘅时候,店员冇换过只碟,直接将后来上的每道菜放喺食完面包嘅大碟上食物质素令我非常失望,分量亦十分之少最后仲要提醒大家,千祈唔好去佢哋个厕所,不但地下充满水渍,两个厕格都塞晒,环境十分恶劣虽然staff有就住厕所嘅问题同我哋道歉,及请我哋饮酒,但我对佢哋餐厅嘅整体质素都非常失望💔
只能用来打卡的餐厅,食物价钱高但食物质素差🥲

食物质素令我非常失望,分量亦十分之少

Miso  butter  sesame  bread
Cheese  roll
Salmon  scallop  orange
Asparagus  Osen  Tamago  Parmesan
Tortellini  truffle  pesto
Seabass  portobello  toffee
Pavlova  strawberry  blueberry