2019-07-16 36 浏览
唔得今日早放工,同妈咪去食饭,因为天气都有啲热,想食啲酸酸辣辣嘅嘢去刺激一下味蕾😻行过路德围,就见到呢一间好似好劲嘅越南菜,价钱都几平,唔错咁我哋就叫咗个二人套餐,价钱唔使$200真系几抵,我哋分别要咗个蟹檬粉,仲有顶级手切牛柳越南河粉,真系好正😎我钟意食牛油果,就选择左个牛油果软壳蟹粉丝卷啦,越比预期中正呢个软壳蟹牛油果嘅份量都好多,如果𠮶块份卷皮可以再薄啲就完美喇跟餐仲有牙车快沙律同埋庶虾timmm😆原来用一条庶拮住只🦐真系好特别啊食落去啖啖肉嘅感觉真系好正,仲有少少庶嘅清香甜😆另外我哋加咗一个照烧鸡串,同埋烧🦐😀感觉好正,原来越南野都有咁多口味😎最值得一提嘅就系呢一个滴漏咖啡,口感非常浓郁加上又滑嘅炼奶同埋冰,真系令人精神为之一振口感十足

行过路德围,就见到呢一间好似好劲嘅越南菜,价钱都几平,唔错