2023-10-23 481 浏览
出面睇舖头细细,入到去原来都几宽落,坐底用QR Code点餐,有饭有汤粉有捞檬有法包拣,都几多款拣,样样都几吸引,都要谂左一阵先决定到~点完餐个姨姨个同我地讲个system未必准,同我地对单,笑死,咁我地就加番杯野饮啦,希望个system run 得更加好,咁啊姨唔洗咁辛苦啦🤣点依个越式猪颈肉担心系咪得个几块肉,结果黎到系有十块架,仲要又爽又滑,上面有个D脆脆干蒜有更多口感,下面又埋左生菜减低油腻感,点埋酱汁,满足左我依个猪颈肉fans!同埋个饭黎到劲香,成个饭有肉有菜(仲有葱油)有饭,仲要有摆盘,我觉得好满足😋香茅鸡翼捞檬,天气热最岩食捞檬,凉食消暑,同鸡翼大大只同埋炸得酥脆香茅烤牛肉捞檬,牛肉好多,同埋煮得岩岩好,肉嫩~至于个扎肉鸡丝汤檬~要形容个汤就系清鸡汤咁,唔油冇味精味,唔会想系咁饮水👍🏻冻饮加3蚊*冇service charge,同埋食到好食既午餐,唔错!
越式猪颈肉饭
香茅鸡翼捞檬
香茅烤牛肉捞檬,牛肉好多,同埋煮得岩岩好,肉嫩~
香茅烤牛肉捞檬
扎肉鸡丝汤檬