2024-08-01 945 浏览
是日晚餐喺信德中心揾嘢食天气热唔系好想食饭,行过见到锦丽有晚餐88蚊起, 咁啱又唔使等位 ,就入去试一试 竟然仲见到新出有越南法包跟餐有嘢饮要冻美录同埋冻薏米水都唔使加钱薏米水有微微的姜味, 抵都仲有啲薏米料可以咬下, 感觉好健康,唔会好甜朋友直接拣咗火车头有牛腩,牛丸,牛筋,同埋扎肉汤底清得嚟都重牛骨味我就唔使谂,一见到有蕃茄蟹肉蟹膏汤檬粉,就 不作他选蕃茄汤底浓郁, 蟹肉蟹膏份量都算多可以加八蚊要这个即炸的油炸鬼本来对连锁的油炸鬼冇乜期望,但系觉得有啲惊喜, 真系脆同埋热辣辣,就咁食已经好好食餐可以加小食 27蚊 一款 ,48蚊两款,62蚊三款我要咗白烚时菜, 冇谂过通菜都可以白烚还好通菜唔算好韧朋友要左春卷加鱼饼春卷松脆鱼饼微微辣, 重香草味,食落有点弹牙越式葱油鸡翼, 炸起脆卜卜热辣辣葱油味浓郁最尾点都想试一试呢个越式牛肉法包可以选择唔切,分两件或者分四件 我哋就直接分两件包身微微脆里面有牛肉同埋肝酱肝酱带有阵阵油脂香味, 但系又唔会觉得好油腻, 仲青瓜十酸萝卜配合, 食落口感都好丰富大大啖咬落去感觉都几满足整体餐厅环境觉得够宽敞坐得舒服, 慢慢食都觉得几轻松
是日晚餐喺信德中心揾嘢食

竟然仲见到新出有越南法包

跟餐有嘢饮
要冻美录同埋冻薏米水都唔使加钱

朋友直接拣咗火车头
有牛腩,牛丸,牛筋,同埋扎肉
汤底清得嚟都重牛骨味

我就唔使谂,一见到有蕃茄蟹肉蟹膏汤檬粉,就 不作他选
蕃茄汤底浓郁, 蟹肉蟹膏份量都算多
可以加八蚊要这个即炸的油炸鬼

餐可以加小食 27蚊 一款 ,48蚊两款,62蚊三款
我要咗白烚时菜, 冇谂过通菜都可以白烚

还好通菜唔算好韧

朋友要左春卷加鱼饼
春卷松脆
鱼饼微微辣, 重香草味,食落有点弹牙

越式葱油鸡翼, 炸起脆卜卜热辣辣

葱油味浓郁

最尾点都想试一试呢个越式牛肉法包
可以选择唔切,分两件或者分四件
我哋就直接分两件
包身微微脆里面有牛肉同埋肝酱

大大啖咬落去感觉都几满足

整体餐厅环境觉得够宽敞坐得舒服, 慢慢食都觉得几轻松

2024-07-30
  • 即炸油炸鬼