2024-07-19
来到信德中心已经晚上八点,我哋非常肚饿,呢个商场唔算好多吸引嘅餐厅,不过竟然畀我哋发现有一间新开嘅越南餐厅<锦丽>,见餐牌嘅嘢食都好吸引,便入去试下!~餐厅供应二人套餐都系$250,而且已经包括两个主食,一个小食拼盘,两杯饮品,价格非常亲民!~加$22就可以upgrade火车头金边粉,我哋都叫咗一个,火车头金边粉材料非常之多,有肉眼牛腩肉、牛筋、牛丸、扎肉,而且汤底非常清甜,仲有越式嘅香料同埋大量嘅芽菜,配埋金边粉,非常好食。另外叫咗胡志明综合越式金边粉,份量够晒多,同样美味。小食拼盘材料相当丰富,无论猪扒、蔗虾、越式春卷、牛油鸡翼,都做得非常出色,唔会好油腻。惠顾套餐,仲可以以优惠价加一份通菜,同埋牛油鸡槌,非常抵食。今晚呢餐饭好食又高质,而且餐厅嘅服务态度都非常之好,上菜快,唯一温馨提示就系呢度唔收现金,只收电子支付。