2010-01-12
真系好唔掂,原本无写过食评既我都忍唔住要发泄一下!!呢间野系我公司附近,所以都帮亲左成4、5年,睇住佢越黎越唔掂,又成鬼日加价真系把几火! 以前附近无咁多野食,都要迫住帮亲,佢个事头婆d态度恶劣到唔忧做咁,叫外卖自取要等耐到死,好有礼貌咁问下佢几时有,哇~ 好似问佢退钱咁: 系要咁耐架,唔好吹! 有次佢地净净地加价,我个同事都只系讲: 加左价呀? 佢即系发颠咁: 系呀,算加得少啦 (态度奇差)。我同事无再帮亲lu! 后黎附近多左野食,佢地有竞争,态度先略为改善。讲番今日,我去买3送车仔面,$31 好贵~ 番到公司一打开,d送少到死,d 送都唔值钱,比得1、2旧,真系无良! 一食d 猪大肠,wow!! 搅错! 有怪味,唔系 猪大肠阵 "art"味,系胶味,比同事试下,佢吐都吐唔切! 搅到成碗野都系o个阵味。$31 无左,如果系堂食,实铲佢!希望快d多d其他食店同佢竞争,等佢自己知衰。
真系好唔掂,原本无写过食评既我都忍唔住要发泄一下!!
希望快d多d其他食店同佢竞争,等佢自己知衰。