2007-07-21 1 浏览
黎過幾次, 唔錯啦!幾抵食0既鐵板燒......有個auntie 0係singapore黎, 咁0岩佢又生日, 想食鐵板燒, 咪book左檯拿埋蛋糕諗住慶祝食飯. 我打去book左8點, 講明要一張坐埋便鐵板燒0既檯, 8位, 臨收線我都問多次係咪一定留到檯比我, 個女人仲話係.因為我拿蛋糕所以遲左去, 去到佢地已經坐左係d普通檯, 話因為佢地入黎時個waitress話要等.....我好奇怪啦因為明明話留檯比我, 問個侍應, 佢又耍我, 跟住轉頭就叫我地等幾個字, 調位比我地(當時有兩group人坐住張吧檯), 我地等...等...等...左幾個又幾個字, 布一group人走左, 再等等...等等等......到成9點, 仲有一group人坐0係度嘆雪糕, 我地就一路只係食頭盤沙律同飲汽水, 餓到肚都扁!!! 0個時我個auntie已經忍唔住0勒, 嘈話要走, 佢地都仲係等0個group人慢慢嘆埋雪糕先......哎~ 咪叫埋單lor, 拎住個蛋糕再周圍搵食, 多狼狽啊!咁埋單, 佢地仲覺得冇問題咁喎, 話因為8點0個陣有人, 所以比唔到檯, 要等. 咁點解book位0個時又話冇
黎過幾次, 唔錯啦!
幾抵食0既鐵板燒......

哎~ 咪叫埋單lor, 拎住個蛋糕再周圍搵食, 多狼狽啊!
咁埋單, 佢地仲覺得冇問題咁喎, 話因為8點0個陣有人, 所以比唔到檯, 要等. 咁點解book位0個時又話冇問題呢? 如果book位0個時佢同我講話人多, 可能比唔到, 咁我咪早d去等lor, 唔係我book黎做咩姐???!!!
仲要我帶客人去, 攪到咁不歡而散, 很掃興

經過這次事件, 感受到他們的差服務, 我是不會再去的了.