2024-05-09 511 浏览
我人生第一次投诉香港餐厅服务 我个人食野基本上唔太睇服务 但终须顶唔顺由呢间野做咗我人生第一次投诉服务首先 佢啲野系几好食1. 全场啲餐具都系一套 得我果张枱系并凑(我无所谓 但唔知系咪暗号来 想赶我地走咁)2. 我预订咗北京鸭同一个甜品 再叫2个前菜2个肉一碟菜 居然一来上甜品 我话可唔可以上咗其他菜 再上甜品3. 居然上咗2肉1菜先 都算 咁有2个前菜同北京鸭未上 又再次上甜品4. 终于 上返前菜 食完㖞 只鸭未到 又再上个甜品 完全唔知想点5. 等鸭期间 茶饮晒 我地叫咗加水 系4 5 个侍应经过 一靠我地张枱就走开 最有趣系咩 其他枱又肯自动加水 等鸭期间 再上多2次甜品6. 我终于忍唔住投诉 我系行出去叫经理去无人既地方讲 好声好气 一投诉只鸭出现既同时 再上多次个甜品7. 我投诉内容系 我地无叫set 系咪嫌我地穷 所以系咁上甜品唔加水想我地走8.投诉完 服务先回复正常

首先 佢啲野系几好食

8.投诉完 服务先回复正常