2013-11-01 2386 浏览
我地比订位时间早到了半小时, 好彩我地未齐人, 侍应比我地响里面等... 店内环境黑蚊蚊, 就连隔离枱都唔系睇得好清楚, 能见度极低, 而且櫈与櫈之间, 没有多余的空间, 非常非常的挤逼, 坐得好唔舒服。侍应见我地未人齐, 送上脆饼比我地咬下... 不过咬咬下脆饼, 发觉得几辣, 叫了个椰青, 很清甜,椰青肉很嫩。齐人后,点了沙律,ribs, 酸忌廉粟米片, 炸鸡, 意大利饭, four seasons pizza 等等.... 讲真我唔觉得呢度d野有几特别同埋好食, 只是普通的食物质素, 味道是ok的, 没有留下难食的印象,也没有特别令我有印象好吃的食物。因为所有食物同一时间上枱,根本放不下,我地只是无奈地不停说叉埋呢旧收左只碟啦,狂风扫落叶, 赶住咁食,试想想9人的好友聚会,用了45 分钟就完成了枱上的食物, 真系赶过食快餐..... 呢度既价钱同呢度既服务质数真系完全不乎,一大班只系想慢慢食下倾下姐,呢一餐认真无瘾,我地后来唯有再找地方食糖水。
脆饼
椰青