2017-06-12
大胃D一直都想食依间既三鲜面 但又惊多人🤦🏻♀ 上次星期日咁岩经过八点 无人等就入左去👏🏻 我地两个人叫左三鲜面同厦门沙茶面! -三鲜面 有蚝仔 蛏子 花蛤 配料有油金菇 味道唔错👍🏻 先饮个汤底 几鲜甜 再食啖福建面 面质唔淋 有少少咬口既 似上海面但较幼硬身 𩠌都唔少啊!净系花蛤都有9只 虽然系细细只 但都几新鲜 可惜系食到1 2只有dd沙😔 不过个汤底满意既 我都喝光光的👏🏻 -厦门沙茶面 有豆卜 花蛤 猪肉 粉肠 猪润 一上枱见到个汤底就觉得唔对路 无我想像中既颜色 饮落亦比想像中淡左少少 不过𩠌方面 都无失望既 猪润同粉肠新鲜 好食 花蛤都有几只既 依几只好彩无沙👏🏻 .整体黎讲 都可以一试既 价钱都对得住 钟意食辣既人 一定要落佢既辣菜甫 几好食🤗.原味馆 (荃湾)荃湾大河道91-97号天保大厦地下F2号舖
原味馆 (荃湾)
荃湾大河道91-97号天保大厦地下F2号舖