2020-08-24
疫情前已经食过呢间鱼生丼饭,当时系堂食!帮衬得第二次都知味道相当唔错,性价比都算高!最特别莫过于客人可以任意选择自己口味,酱汁配菜调味主食全部都有得拣!啱晒我呢啲啲挑食战士!今次外卖主食拣咗一半三文鱼一半八爪鱼,刺身来讲相当fresh! 不过个人认为吞拿鱼好食过八爪鱼。上次拣咗全生菜,食完觉得好冻😂😂可能全部都系生嘢嘅关系~今次跟朋友拣咗一半寿司饭一半生菜,食完感觉个胃舒服过上次,又饱肚啲!另外加10蚊,加多咗牛油果,份量都唔错有3-4旧仔,而且牛油果个品质都几好,系熟咗软绵绵嘅口感,好味!酱料我就拣咗果仁芝麻酱,个人认为好夹好好味,而且听落都几健康最令我惊讶嘅系,本身以为外卖一定份量少啲,而且见佢个盒细细个,点知拎上手原来都几重!一打开真系俾佢吓亲!啲蟹子多到爆出嚟,啲料真系好足!要好小心慢慢打开先唔会整啲啲𩠌😆😆最好嘅称赞莫过于:下次一定会再帮衬!