2018-07-30 592 浏览
专程嚟呢度就系想食海鲜意粉既!因为听讲意粉好新鲜,就唔似话 Dried Pasta 咁,相对地就会弹牙好多。本身对呢啲野就比较讲究,你知啦出面街太平就有可能中伏。呢个价钱公道得嚟,性价比仲高!因为系海鲜意粉,佢海鲜真系落得好足料,大大份好似唔驶钱咁。佢原材料本身新鲜固然重要,但调味绝对系重点!好香佢呢个意粉阵味,用左辣辣地既蕃茄酱,食落好惹味。两条友剩系食个意粉固然就唔够啦,但落单个阵位服务员就话而家嗌左个意粉可以免费享用佢地个 Lunch Buffet!咁抵既就梗系唔执输啦,佢有新鲜生果同沙津,拿嚟打一打个底就实冇死。(啲生果好甜!两个男人就咁都系唔够既,就再嗌左多个 Homegrown Verdure Mista佢个车厘茄好 Juicy,你会食得出好鬼新鲜真系。我觉得呢度除左好食之外,最紧要系真系抵食。系苏豪区你可以食个晏,嗌左个意粉之后就有个 Lunch Buffet 比你真系抵到烂。系繁忙既午膳时间侍应服务态度都咁好就更加系难能可贵,下次一定会返兜!
专程嚟呢度就系想食海鲜意粉既!
本身对呢啲野就比较讲究,你知啦出面街太平就有可能中伏。
呢个价钱公道得嚟,性价比仲高!
因为系海鲜意粉,佢海鲜真系落得好足料,大大份好似唔驶钱咁。
佢原材料本身新鲜固然重要,但调味绝对系重点!
好香佢呢个意粉阵味,用左辣辣地既蕃茄酱,食落好惹味。
Arthur Ave. Linguini With Clams

佢个车厘茄好 Juicy,你会食得出好鬼新鲜真系。
Homegrown Verdure Mista

我觉得呢度除左好食之外,最紧要系真系抵食。
系繁忙既午膳时间侍应服务态度都咁好就更加系难能可贵,
下次一定会返兜!
2018-07-28
Homegrown Verdure Mista