2023-02-05
______________________________身边无数个朋友都分别大赞过直到佢地系尖沙咀开左分店之后 终于有机会食到😛分店位于重庆大厦地库 环境好大好开扬而且座位都好多好宽敞 坐得好舒服🤟🏿______________________________餐牌有六款配搭好嘅选择 或者自己配搭都得!由主菜•配料•酱汁•配饭/沙律菜全部都可以按自己口味随意配搭🫶🏻______________________________/主菜/吞拿鱼•三文鱼•八爪鱼•香菇•慢煮鸡胸可以拣一/两款双拼 或者额外加钱加配~/配料/ 可免费任选三款我就拣左香菇•豆腐•枝豆 另外仲加配左蟹肉 每款份量都好多🫶🏻个人特别推介香菇 入口好香又有咬口😛🫶🏻/ BASE /可选 寿司饭•珍珠糙饭•沙律菜•两款双拼个日好肚饿 所以拣左全珍珠糙饭但实在太低估左佢足料嘅程度 不得了 超大碗加埋HighP配料 男朋友都表示食完好饱😂我最后都食净左 好满足😂😂/ 酱汁 /鲣鱼酱油•果仁芝麻酱•山葵乳酪酱蜜糖香醋汁•香菇酱油•青柠辣酱可以拣一款酱 亦都好贴心咁可以拣另上我拣左山葵乳酪酱 超级正! 必试🫡❤️_________
身边无数个朋友都分别大赞过
直到佢地系尖沙咀开左分店之后
终于有机会食到😛
分店位于重庆大厦地库 环境好大好开扬
而且座位都好多好宽敞 坐得好舒服🤟🏿
餐牌有六款配搭好嘅选择 或者自己配搭都得!
由主菜•配料•酱汁•配饭/沙律菜
全部都可以按自己口味随意配搭🫶🏻
/主菜/
吞拿鱼•三文鱼•八爪鱼•香菇•慢煮鸡胸
可以拣一/两款双拼 或者额外加钱加配~
/配料/ 可免费任选三款
我就拣左香菇•豆腐•枝豆