2023-04-29 19 浏览
喺元朗已经见过依间舖头几次,但系一直都未有机会去食今晚就难得叫外卖,试吓依间餐厅听讲主打就系足了大份又抵食,我哋见到啲选择都好多第一次食就谂住食啲signature嘅burger 第一个就拣咗马森至尊,原来系有炒蛋烟肉生菜德国肠嘅配料,成个汉堡包超级巨大足料,而且味道都调教得相当合适,最欣赏就系配料,一啲都唔会吝啬第二个就拣咗鹅肝牛肉汉堡,见到鹅肝真系完全拒绝唔到,而且价钱亦都好合理,所以就叫咗一份鹅肝份量都几大嚿配埋牛肉,简直就系绝配虽然冇至尊咁多馅料,但系食落去都啖啖肉加埋鹅肝嘅油脂真系好出色小食,我哋就叫咗两份分别系芝士肉酱薯条同埋洋葱圈,虽然外卖但系芝士肉酱薯条都系新鲜超趣配埋肉酱真系好夹份量都好多洋葱圈都食得出系即炸,而且都有六至八旧,都几值得一试
喺元朗已经见过依间舖头几次,但系一直都未有机会去食

今晚就难得叫外卖,试吓依间餐厅

洋葱圈都食得出系即炸,而且都有六至八旧,都几值得一试