Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_越南菜#pigfoodiexhk_黄店===============📍足料抵食越式法包 -- Viet Dating🥖🇻🇳前排同@feedmytummylikemichein 去咗上环觅食🤤试咗呢间喺上环嘅越式小店,性价比颇高👍----------------⭐️经典杂锦($62)呢个嘅材料有越式猪腩肉,扎肉,腌萝卜,青瓜,猪肝酱等等,劲丰富🤤各种材料完美配搭一齐,肉香满满,好满足嘅感觉🤤青瓜同腌萝卜酸酸甜甜又可以解腻,法包同样微暖脆口,高质之选🥰----------------⭐️鱼果($49)材料有小编好中意嘅牛油果同烟三文鱼,两者好match😎再加上黑胡椒,金不换等调味,味道丰富😍法包烘过,咬落香脆而且唔会太硬👍----------------整体嚟讲性价比颇高,抵食足料😝想食个light lunch都系一个唔错嘅选择😊----------------卖相:7.5/10味道:7.8/10性价比:8.3/10回头率:7.6/10---------------店舖资料名称:Viet Da
#pigfoodiexhk_越南菜
#pigfoodiexhk_黄店
===============
📍足料抵食越式法包 -- Viet Dating🥖🇻🇳
----------------
⭐️经典杂锦($62)
----------------
⭐️鱼果($49)
卖相:7.5/10
味道:7.8/10