2023-11-21 137 浏览
华记潮州卤水车仔面 📍太子界限街34号民兴大厦地舖长期大排长龙😋足料车仔面🍜价钱实惠真系值得推介大家嚟一试牛杂爱好者必食🌟牛杂面 $45 款款都劲足料🤩份量好多一次过食到牛肺、牛蒡、肥美牛粉肠、爽弹牛肚🐮面底我转做生菜底配腩汁~超鲜甜💯好味😋好满足🌟三并车仔面 $49 车仔𩠌超多款式可以简✅简左油面~并牛筋、咖喱鱼蛋、猪皮叫左重口味推荐💯全部汁都落哂多重味道👅冲击味蕾😁食落带点微辣最正系面底好贴心可以简软面、定爽面来到推介大家一定要叫佢地两款小食🩷🌟太阳饼 $40/5块真系有虾肉既黄金虾饼😋外层香脆、虾肉弹牙🌟新鲜鱿鱼须 美味一流又惹味~用上大量新鲜鱿鱼酥须份量超足~令人难以置信只需$45 配埋芫茜同香脆花生🥜更添口感🩷同埋佢地有面劵派比于各有需要阶层人士🩷大家都可以支持一下🩷善心小店#hongkongfoodlover #foodlife #foodstagram #食好西 #香港美食#打卡美食#相机食先#香港食评 #香港美食指南 #foodstagram #香港好去处 #香港美食 #香港美食指南 #美食推荐 #香港探店 #香港必食 #hkkol #hkinstagram #hkfo
华记潮州卤水车仔面
📍太子界限街34号民兴大厦地舖

长期大排长龙😋足料车仔面🍜价钱实惠
真系值得推介大家嚟一试

牛杂爱好者必食🌟牛杂面 $45

款款都劲足料🤩份量好多

一次过食到牛肺、牛蒡、肥美牛粉肠、
爽弹牛肚🐮面底我转做生菜底

配腩汁~超鲜甜💯好味😋好满足

🌟三并车仔面 $49

车仔𩠌超多款式可以简✅
简左油面~并牛筋、咖喱鱼蛋、猪皮
叫左重口味推荐💯全部汁都落哂
多重味道👅冲击味蕾😁食落带点微辣
最正系面底好贴心可以简软面、定爽面

来到推介大家一定要叫佢地两款小食🩷

🌟太阳饼 $40/5块

真系有虾肉既黄金虾饼😋外层香脆、虾肉弹牙

🌟新鲜鱿鱼须

美味一流又惹味~用上大量新鲜鱿鱼酥须
份量超足~令人难以置信只需$45
配埋芫茜同香脆花生🥜更添口感

🩷同埋佢地有面劵派比于各有需要阶层人士🩷

大家都可以支持一下🩷善心小店

#hongkongfoodlover #foodlife #foodstagram #食好西 #香港美食#打卡美食#相机食先#香港食评 #香港美食指南 #foodstagram #香港好去处 #香港美食 #香港美食指南 #美食推荐 #香港探店 #香港必食 #hkkol #hkinstagram #hkfoodie #foodblog #foodblogger #车仔面 #善心小店