2017-08-01
中途出了湾仔做野... 同事话仲有手尾要跟,叫我帮手买个外卖饭盒,一齐做埋佢... 唉...又是OT夜... 不过老细话有晚饭基金津贴...咁...梗系食好啲啦!! 见到有间外卖寿司新开,就试下佢! 为咗表示我哋团队有几咁团结, 我买咗同一款嘅外卖饭盒, 就系最贵嘅海胆炒饭!其实系佢地懒得谂食咩,抄我...食物:个饭除咗面头有凉凉的海胆,仲有啲海胆系连埋饭一齐炒,真系唔少海胆㖞!海胆好新鲜好甜,一啲苦味都冇。而且个饭炒得色水均匀又干身,粒粒饭都有色,配菜仲有几款: 西兰花+椰花+脆肉瓜+红萝白,啱晒我呢个菜菜子! 应该就系呢啲配菜,令到成个饭都唔会好漏,份量大大份。我哋三个同事食得非常开心,男同事都话好饱呀! 加四蚊仲可以有一支椰青水饮,啱晒懒系健康既我。下次有机会可以试下其他鱼生饭盒。环境:外卖店黎讲,都简寛敞,仲有企位枱,几啱赶食饭既人。服务: 以炒饭黎计,都算几快手,等一阵就有。
见到有间外卖寿司新开,就试下佢!
海胆炒饭
食物:
环境:
外卖店黎讲,都简寛敞,仲有企位枱,几啱赶食饭既人。
服务:
以炒饭黎计,都算几快手,等一阵就有。