2023-06-24
#搞串个pantry又嚟到KCC(九龙贸易中心)啦,呢度除咗楼上有大量office之外💼,其实楼下都有唔少餐厅🍔,其中有一层仲好似food court咁,有一堆小店。今次就去帮衬其中一间啦💕!我哋就嗌咗台风脆炸鸡餐+芋丝底($55)🍗,烟熏黑椒鸭胸餐+芋丝底($55)。两个餐入面仲有炸肠仔同埋鱼饼,包一盒纸包饮品🍹。台风脆炸鸡餐+芋丝底🌟🌟🌟有一大块厚嘅炸鸡🍗,食落口外皮非常酥脆,内里肉质鲜嫩😋,配埋洋葱汁一齐食,非常好食!!而且份量好多,加埋肠仔、鱼饼、芋丝,都好饱🥳!烟熏黑椒鸭胸餐+芋丝底🌟🌟🌟🌟有5-6嚿厚切鸭胸,食落口啖啖肉🤩!口感软绵,有鸭油同烟熏嘅香味,好正!!呢间餐厅都有座位可以堂食,但就比较少位,大家下次嚟#KCC 都推荐嚟试下㗎🥰!
台风脆炸鸡餐+芋丝底🌟🌟🌟
烟熏黑椒鸭胸餐+芋丝底🌟🌟🌟🌟