2023-12-08 1592 浏览
系附近做野,成日经过原汁原味但唔知点解从未入去食过,呢日同事提议食原汁原味,原来呢度lunch都有羊腩煲,咁就试吓佢话说本来4个人食,点知有一个叫晒野先话黎唔到,咁我地就突然食左一餐好豪既lunch😂3个人食4个套餐,落完单,姐姐就会送上每人一碗老火汤,几好味饮落应该冇味精羊腩煲一上台就见到每件羊腩都好大件,而且份量都好多!如果一个人食一个套餐都几饱,即刻试试d羊腩,好香好肥美,又好入味啖啖肉,都算系近期食过满意既羊腩煲之一沙嗲牛肉粉丝煲,份量都好多,d酱汁浓稠刚刚好,唔会水滴滴咁,挂满每件牛肉同粉丝,非常惹味葱油鸡上面铺满左香葱,意外地d葱油唔会好咸,鸡肉都几腍滑麻婆豆腐送饭一流,辣度刚刚好,豆腐够滑而且大大件发现左呢间好野,间中Lunch都要黎帮衬下

葱油鸡上面铺满左香葱,意外地d葱油唔会好咸,鸡肉都几腍滑

麻婆豆腐送饭一流,辣度刚刚好,豆腐够滑而且大大件

发现左呢间好野,间中Lunch都要黎帮衬下
2023-12-01
午餐