2024-06-10 215 浏览
约左朋友食lunch又要谂食咩?仲要落雨唔想行甘远,黎到时代广场既花漾系不错既选择!座位又阔落坐得舒服♥ 海南鸡饭拼白胡椒肉骨茶 $98海南鸡唔使问一定系必嗌!鸡肉嫩滑,点埋三色酱(黑酱油、姜蓉同辣椒)送饭食一流,我就最钟意点黑酱油黎食,配上浅黄色黄油饭够哂香份外好吃,依份系双拼,拼白胡椒肉骨茶,蒜味十足又重胡椒味感觉好暖胃!♥ 新加坡白胡椒肉骨茶 $78朋友话半份肉骨茶唔够,要单独solo多一大碗☺️ 呢个本身冇跟饭嘅,汤入面一大旧蒜头🧄超足料仲有好多件排骨满满肉可以食埋。钟意食辣嘅仲可以令外加埋辣椒落去,油炸鬼香脆炖汤一齐食岩哂☺️♥ 斑兰咖吔多士 $36咖吔多爱好者,唔食主食都一定要嗌咖吔多🤣🤣呢到厚厚一块牛油🧈超邪恶🤭 加埋斑兰酱甜甜地多士外脆感觉好味道♥ 咸蛋黄单骨鸡翼 $68哇超浓郁既咸蛋黄酱包满鸡翼!热辣辣入口,单骨鸡翼食起黎较方便更入味

♥ 海南鸡饭拼白胡椒肉
骨茶 $98

♥ 新加坡白胡椒肉骨茶 $78

♥ 斑兰咖吔多士 $36
咖吔多爱好者,唔食主食都一定要嗌咖吔多🤣🤣呢

♥ 咸蛋黄单骨鸡翼 $68