餐厅: 大滾友火鍋
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
5天前 0 浏览
这间大滚友火锅位于元朗鸡地、整间店舖好有回到几百年前嘅感觉🤔、系以深色木系装置同埋枱椅、以怀旧砖墙感觉坐著处身过去的年代又吊咗特式红灯笼、同时佢嘅食材又够新鲜、汤底味道用料十足👍超正!.玲珑浮凸花胶鸡汤煲半只 $328呢一份花胶鸡汤煲材料够哂吸引😲、整份花胶三黄鸡份量都好多熬制鸡汤、汤底色泽金黄花胶沾满鸡汤口感爽中带点腍口、而佢嘅汤底鸡味浓郁味道十足😋、同时用嘅鸡肉鲜嫩加埋甜而美味、饮到入口汤味又有胶质感好饮又好食😚.大滚友牛肉拼盘(细) $428呢一份牛肉拼盘望见卖相色泽睇得吓🤔、用咗几款高级优质牛肉望著都好想食🤤、整份牛肉不同部位肉质新鲜肥瘦均匀、牛柳粒、牛舌、牛胸尖、顶级安格斯牛小排、顶级雪花肥牛、切牛颈脊、整款食到入口由嫩滑至爽口同又有口感、肉质浓郁味道好正鲜味牛味十足、都唔需要点其它酱油已经好好食!.伊比利亚橡果猪 $228呢一碟橡果猪卖相色泽都几好🤔、系伊比利亚猪味道比较浓味肉质爽嫩、望见肥瘦七三比例都好新鲜、食到入口味道浓厚好鲜味😚!.澳洲带子片 $98呢一款由摆设到卖相都好吸引、整份带子片望见都好新鲜、每一块滚完食到入口鲜甜嫩口😋、又唔会有韧嘅口感都唔错!.手打鹅肝墨汁

玲珑浮凸花胶鸡汤煲半只 $328

大滚友牛肉拼盘(细) $428

伊比利亚橡果猪 $228

澳洲带子片 $98

手打鹅肝墨汁墨鱼丸 $78

呢一份墨鱼丸一共有四粒、系店家手打鹅肝配墨汁、食到入口好香😚鲜鹅肝味、啖啖鲜香口感爽口而弹牙😋、令人食到回味无穷🤭
自家制足料竹蔗茅根一渣 $78
打边炉一路食饮番啖竹蔗茅根、饮到入口味道甜度适中😋润一润、尤其是又有清热去肥腻之好处😚、食多咗都唔哂怕🤭!
火焰焦糖豆腐花

呢一款饭后甜品超吸引😯、送到上枱店员点起冰火交熔都几特别🤔、食到入口豆腐花入口冰冻软滑、加埋焦糖口感香甜味道!
蔬菜蓝
呢一份蔬菜蓝都好大份😮、只系蔬菜都有咁多款🤔、蕃茄、娃娃菜、金菇菜、粟米、莲藕片、黑木耳、油麦菜、唐生菜、窝笋及其它蔬菜、望见每一款都好新鲜又洗得干净!

2025-02-11
午餐