4天前 246 浏览
冬天已经到啦,出到街度冻冰冰❄️,真系好想食暖粒粒嘅嘢,我嘅首选就一定系羊腩煲🍲😋呢间位于钻石山启钻商场1楼嘅「红楼 」中菜馆,一向都出名食皇牌烧味同精致嘅点心!宜家仲推出咗🔥「$1片皮鸭+$1羊腩煲」呢个限定优惠系列🔥为食嘅我哋,当然一定要去试吓啦!😆我哋今晚食得好丰富:⭐️$1古法羊腩煲(晚市优惠)- 虽然系优惠只收$1,但系份量十足,每旧羊腩都超肥美同厚肉,而且味道仲好好,绝对系性价比极高!👏🏻⭐️沙姜猪手粒$48- 虽然开胃小菜,但系成碟猪手够晒大碟,沙姜汁仲好好味,钟意食猪手嘅人一定喜欢!⭐️黄金脆虾球(咸蛋黄)$148- 黄金虾卖相好精美,啲狗都炸到热辣辣,每啖都有咸蛋黄,虾肉爽口⭐️红楼炒饭$128- 我就特别钟意食呢个红楼炒饭,因为佢配料丰富,炒得又够火候,果然系餐馆嘅皇牌之一!整体今晚嘅晚餐, 所有𩠌菜都好高, 质素性价比好高💕虽然之前喺网上见到好多腐皮来自食客有时姐姐忙燥底少少。但我今次亲身体验,不然晚饭饭市人流超旺,个个姐姐都好忙碌,但每个姐姐都好用心,服务非常之好,真系要俾个赞佢地!👍温馨提示大家:⭐️「$1片皮鸭+$1 羊腩煲」呢个优惠系限定架🗓️优惠期由1️⃣2️⃣月9️⃣号去到1️⃣月
宜家仲推出咗
🔥「$1片皮鸭+$1羊腩煲」呢个限定优惠系列🔥

为食嘅我哋,当然一定要去试吓啦!😆

我哋今晚食得好丰富:

⭐️$1古法羊腩煲(晚市优惠)

⭐️沙姜猪手粒$48

⭐️黄金脆虾球(咸蛋黄)$148

⭐️红楼炒饭$128

整体今晚嘅晚餐, 所有𩠌菜都好高, 质素性价比好高💕
虽然之前喺网上见到好多腐皮来自食客有时姐姐忙燥底少少。

温馨提示大家:
⭐️「$1片皮鸭+$1 羊腩煲」呢个优惠系限定架
🗓️优惠期由1️⃣2️⃣月9️⃣号去到1️⃣月9️⃣号!
💥大家真系要把握机会快啲去食啦!
6天前
  • 红楼炒饭