2022-04-08 59 浏览
之前同同事食lunch,见到佢个burger好吸引搞到我都想试下😹,最后收工去左买🤣🤣。仲要有人排紧队,味道就会有保证🤤🤣。餐厅门面都几靓,好美式style~☀️辣双芝士牛堡 +黑松露 芝士烟肉薯条果粒橙成个burger 烘得岩岩好,真系隔住口罩都闻到!成个包又热又香,仲要加埋黑松露系参边🤣🤣,但系食食下先记得未影相🥺,咁重要既黑松露都唔记得影😂,真系挂住食。仲有超厚芝士,牛肉真系食得新鲜整出黎,牛质嫩滑真系回味无穷🤤🤤~芝士烟肉薯条真系好正!劲多芝士!见住店员倒d芝士落黎黎阵真系治愈~薯条系厚身果种,又脆又香口,口感十足😽😽!2样野食都系即叫即整,确保系新鲜~都系10分钟就有~都几有速度😻😆。

☀️辣双芝士牛堡
+黑松露