2023-10-17
汉堡包 |N+ Burger | 湾仔香港首间拥有澳洲自家牧场汉堡店制作全天然优质安格斯牛肉酸种面包汉堡入面装修好有外国feel 非常打卡able 🥨—————————————🫶🏼 N+ classics 经典焙根汉堡 $85汉堡好厚好丰富 入面有生菜、蕃茄、洋葱、芝士、汉堡扒同烟肉烟肉有数大片 而且煎炸得啱啱好 脆边而唔油腻汉堡扒好厚身 Juicy 肉味浓郁加埋酸种面包 外面烟靭内里柔软 一齐食好match 🫶🏼 +$55 (套餐-饮品及小食)🥤 FREE FLOW FOUNTAIN DRINKS可以任饮可乐 不过其实一杯都好足够🍟薯角可以选择 BBQ/蜜糖芥末酱/黑胡椒酱/香料粉要咗蜜糖芥末酱 好开胃份量多 炸得干身唔油腻 入面仲好多薯仔溶🫶🏼 N+ Limited Truffle Burger 松露酱汉堡 $115入面除咗有本身嘅汉堡材料呢个仲有菇 同松露酱🤍牛肉嘅肉嫩多汁 加埋浓浓嘅松露酱 真系好夹好满足 好食!🫶🏼 +$55 (套餐-饮品及小食)🥤 N+ SPARKLING LEMONADE食油腻野 最啱饮酸酸甜甜嘅lemonade够晒酸 好开胃 好好饮 暂时系我饮过最
香港首间拥有澳洲自家牧场汉堡店
制作全天然优质安格斯牛肉酸种面包汉堡
入面装修好有外国feel 非常打卡able 🥨
—————————————
🫶🏼 N+ classics 经典焙根汉堡 $85
汉堡好厚好丰富 入面有生菜、蕃茄、洋葱、芝士、汉堡扒同烟肉
烟肉有数大片 而且煎炸得啱啱好 脆边而唔油腻
汉堡扒好厚身 Juicy 肉味浓郁
加埋酸种面包 外面烟靭内里柔软
一齐食好match
🫶🏼 +$55 (套餐-饮品及小食)
🥤 FREE FLOW FOUNTAIN DRINKS
份量多 炸得干身唔油腻 入面仲好多薯仔溶
入面除咗有本身嘅汉堡材料
呢个仲有菇 同松露酱🤍
牛肉嘅肉嫩多汁 加埋浓浓嘅松露酱
真系好夹好满足 好食!
🫶🏼 +$55 (套餐-饮品及小食)
🥤 N+ SPARKLING LEMONADE
@yadllie_plate
📍湾仔汕头街32号地舖
————————————
Overall 💗💗💗💗
#hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodie #hkfoodpic #hkrestaurant #hklifestyle #hongkongfood #eatwithfoodiez #香港美食#香港好去处 #香港打卡 #香港生活 #香港食评