2022-11-16 193 浏览
陪囡出北角揾食 OpenRice 多推荐店, 餐厅比较吊脚,可能对北角街道未够熟都要揾咗一阵。 去到餐厅有两个舖位 员工好人肯畀我哋提前入座。 点了 烤鸡蘑菇意大利饭 虎虾茄汁扁意粉 辣肉肠墨鱼汁饼底薄饼, 意大利饭烤鸡很甜 炒得不够干身, 虾扁意粉可接受,薄饼太薄身好似食饼干般,我还是喜欢传统饼底,可能茄汁太多芝士不够,令到太酸失平衡,最后个女点咗当日甜品推介 芒果拿破仑$58,看卖相未算好吸引,我个女就话不过不失。 虽然整体食物味道卖相等, 同其他评论有点夸过其实,但我就好欣赏呢班后生仔员工 对客人好有礼貌和耐性,服务亦不错,希望佢哋会改善一下食物水准,期待下次再嚟试。
2022-11-12