2020-10-24
呢间系唯一一间有埋鳗工房既分店,等左咁多日终于约到友人嚟一试一入到去环境同气氛都好好,所以既格局同摆布都系完完全全既日本风(凳入面有得放野已经好似日本style)所有既扒都有得拣要咩份量,唔洗怕太多/太少食唔晒!我同友人都系大胃口𠮶种,所以拣左最大size既翼板(300g)(+$30有沙律同埋可以无限添加饭、意粉、薯蓉)同埋三重鳗鱼丼。300g真系好大份量!啲肉汁不停流出嚟,好食到我地全程无声出🤣🤣建议可以试吓切一块烧一块唔使一次过切晒,个石块够热可以食到尾烧到尾的~食到一半我个鳗鱼饭都嚟了!最初唔知穴子系咩,问返职员先知三重即系有烧汁平时最常见嘅鳗鱼、无用烧汁烧既海水鳗鱼、同埋生鳗鱼三款食落都好香口,值得一提嘅系冇烧汁的鳗鱼系非常重鲜鱼味,好特别啊!🤩餐厅建议可以留三份一做茶渍咁食,昆布汤、芝麻、紫菜呢啲都系自取,所以份量可以自己调整~咁样食落饱腹感大增,所以我同友人都食到捧住个出去🤣好开心嘅一餐晚饭~好推荐啊!
咁样食落饱腹感大增,所以我同友人都食到捧住个出去🤣
好开心嘅一餐晚饭~好推荐啊!