餐厅: 聘珍樓
资讯:

2023-01-24 7410 浏览
过年黎楼饮茶,有啲失望,跌晒眼镜😂😂同两个月前黎真系有分别点解?因为见到呢度嘅环境、食物、用具、餐枱真系差左。三个茶壶有两个都起晒茶渍,已经叫佢哋换咗一次茶壶仲系咁,虽然已经好左😒😒平心而论,见到咁嘅茶渍真系唔系好开胃我真系唔系好信入边所有茶壶都系咁,侍应应该点都可以拣一个冇乜问题既俾我哋,而侍应态度都系一个问题,感觉佢哋唔系好想换,叫佢哋好似求佢哋咁🥲🥲而张枱亦都唔平,要摄纸才平🥲🥲 新年流流家中老人黎到呢个位就有啲忌啦,白色嘅筷子都系黑黑地咁,咁既情况唔讲唔知以为自己去咗大排档嘅茶楼😂😂有啲食物系唔错既,尤其鲜虾肠、赛螃蟹饺、烧卖、啲虾都好大粒几爽,呢个系赞而其他点心质素就平平想讲有点点心系差的,尤其是个蛋散,炸出嚟系有啲有油益味,原本谂住叫佢换下,谂起头先个侍应态度就费事同佢讲,几十蚊由佢啦,新年流流费事坳🤣桂花蜜糖系赞,唔会大部分餐厅会做到呢个细节,但弥补唔到个蛋饭嘅油益味。原本谂住叫你过钱很高,但系估唔到个芯全部都系蛋黄😂食左$520,人均$130,似用餐景点,真系短期内都唔会过嚟。我相信餐厅做得好定唔好,一定会有顾客反映,并唔系serve完就算!
过年黎楼饮茶,有啲失望,跌晒眼镜😂😂同两个月前黎真系有分别

点解?因为见到呢度嘅环境、食物、用具、餐枱真系差左。

平心而论,见到咁嘅茶渍真系唔系好开胃

而其他点心质素就平平

原本谂住叫你过钱很高,但系估唔到个芯全部都系蛋黄😂

2023-01-24