2021-10-28
近期开咗屯马线,去土瓜湾食嘢真系方便咗好多,今日我就同朋友去咗依间嘢到食饭,觉得都几特别,所以想介绍俾大家试下👍🏻👍🏻。依间餐厅其中一个卖点就系用机械人上餐,餐厅话点解用机械人上餐系因为系想帮轻下员工,唔驶佢地下下拎咁多嘢㖞🤣不过机械人都只不过系一个gimme嚟,我地都系讲佢嘅嘢食质素啦。车打芝士酱配韩式炸鸡($28)依个韩式炸鸡我觉得真系要推荐俾大家,因为真系好正。佢嘅炸鸡以$28嚟讲,份量算好多,加上又热辣辣,真系好食,芝士酱又好食👍🏻👍🏻。温泉蛋牛肉石头锅饭($66)依个又系非常推荐俾大家,佢一嚟𠮶阵已经觉得份量十足,就咁睇啲𩠌就重多过佢相入边,牛肉都几多下。热辣辣,味道唔错,我觉得$66嚟讲真系好抵,可以两个人share食都得🤣。人参鸡汤娃娃菜($48)依个人参鸡汤又系好足料,娃娃菜又多。参味都几重下,饮落去唔似味精汤味。娃娃菜又系好多,我觉得如果有朋友仔好细食嘅话,净系叫依个菜都一定好饱🤣。我觉得依间餐厅真系好抵食,样样嘢都大份同味道好,价钱非常合理。餐厅都尚算清洁,同埋用机械人做gimme都几得意,大家快啲去试下👍🏻👍🏻
车打芝士酱配韩式炸鸡($28)
温泉蛋牛肉石头锅饭($66)
人参鸡汤娃娃菜($48)