2021-09-03
下午时份左右经过眼见堂食都算满座只买一个外卖奶茶试试先要左一杯铁观音奶茶茶味有,不过唔明显,唔知道可唔可以要茶浓?冇要少甜,不过都算唔甜,但我个人中意饮甜啲,如果茶味浓啲会好好多,因为依家有70%都系奶味价钱黎讲都少贵,因为28蚊系细杯的,鲜奶类都33左右,如果计满足度嘅话,感觉好似XX堂𠮶啲会抵少少服务就外卖而言,收银几好,但出餐嘅就麻麻,知道唔系咩高级餐厅,不过亦唔会系台湾餐厅嘅水平顺带一堤,出餐𠮶位哥哥,,拎一枝饮管出黎嘅时间,另一枝拖埋出黎所以跌左落地下,佢执起就放番入饮管桶,系的确有独立包装,但都系注意下好啲,始终地下好污漕,啲客只手掂完外包装就会掂里面,咁就饮埋落肚啦,唔系自己饮姐,都系咁e帮手用纸巾抹下都好丫,毕竟系你自己整跌总体装潢:/(冇坐底堂食,唔评分)味道:3/5 (呢杯饮品未令我想试埋其他饮品)服务:3/5(不过不失,但一定唔系台湾风格餐厅水平)暂时未可以同其他分店比较,但有机会会试埋,亦会试堂食
眼见堂食都算满座
只买一个外卖奶茶试试先
要左一杯铁观音奶茶
茶味有,不过唔明显,唔知道可唔可以要茶浓?
总体
装潢:/(冇坐底堂食,唔评分)
味道:3/5 (呢杯饮品未令我想试埋其他饮品)
服务:3/5(不过不失,但一定唔系台湾风格餐厅水平)
暂时未可以同其他分店比较,但有机会会试埋,亦会试堂食