2023-06-28 143 浏览
open rice见到佢系新开,附近又冇咩食,谂住试吓佢la。6点50分叫咗外卖$16xx嘢(7个人食),结果等咗超过1个钟(7:50pm)先烧好晒。我见到得我哋一单,同food panda一单(一袋仔嘅食),厨房成4个人烧都要烧咁耐,比住系其他铺头,堂食有其他客都系烧咁上下耐。我唔敢话佢哋手脚慢,但可以肯定见到系设备差,炉头细。到走𠮶阵,个店员讲其实我哋可以打电话叫,然后送上嚟,我心谂鬼知咩,你又唔写出嚟可以送,我又唔知原来要烧咁耐,低低哋咁等咗成个钟先讲。好la,搞咁耐,冇冷气又热又多蚊又贵,返到去,结果味道仲要系连牛池湾价钱平一半嘅串烧店都不如,完全冇用火烧嘅𠮶种感觉同味道。我从来都未试过写食评,但今次真忍唔到。加件搞笑嘢,我哋叫完嘢问𠮶阿叔(冇着制服,而入面有两个后生嘅有着)有冇得平啲,佢话老细唔系度,要打个电话比老细先,结果佢一打,厨房入面有部电话响,之后佢就急急脚咁行入厨房搞个电话,最后佢直到一个钟后我哋走都冇再出过嚟。各位自行判断老细喺唔喺度laBTW,想堂食嘅朋友留意吓系要坐喺条街度食

我从来都未试过写食评,但今次真忍唔到。

BTW,想堂食嘅朋友留意吓系要坐喺条街度食
2023-06-21
等候时间
60 分钟 (外卖自取)